Annons
Annons

gustav och sandra svarar: hur kommer man på vad man vill bli?


 

sunday.

Hej hopp! Idag är avsnitt två av femton ute av min och Gustavs säsongspodd Beijer och Broströms Bryderier.
Idag försöker vi svara vi på frågan om hur sjutton man ska komma på vad man vill bli. Vi berättar framförallt hur våra egna karriärsvägar ser ut och hur det oftast inte blir som man tänkt sig. Och att det kanske är ännu bättre. Plus lite andra tips & trix när man bara står och stampar.

Annons

Lite förvirrat avsnitt kanske pga så stort ämne och finns så himla mycket vägar att gå och pratar om. Men eftersom vi inte direkt är några med alla svar utgår vi från oss själva förstås och våra tankar. Och självklart är vi medvetna om våra privilegier och det nämner vi också i podden men det är svårt att grotta in sig i något för mycket i en podd på tio minuter. Hur som helst, vill du ha något att lyssna på när du sminkar dig/åker tunnelbana/går till skolan så:

Hittar ni oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier. Prenumera gärna!
Och här är en RSS till er med Android.

IMG_9082

 

Jag lyssnar förövrigt på Stiljournalen idag som ni ser. Herrmodepodd förvisso men älskar dealen med att de har så raka svar och inte duttar runt.

Oh well, enjoy the podd!

 

Translation. Episode 2 of 15 of Gustavs and my podcast. About what to do when you don’t know what you want to be when you grow up.

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar