Annons
Annons

sandra och michelle. avsnitt: konspirationsteorier.


 

1

Nytt avsnitt ute av Sandra och Michelle. Denna vecka pratar vi konspirationsteorier. Jag har faktiskt inte hunnit lyssna på den själv än, hmm. Men Michelle berättar om sina favoritteorier för mig, jag listar nya möjliga konspirationsteorier och vi är allmänt spion-iga och misstänksamma.

Annons

Lyssna och prenumerera i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren, klicka här:

https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-och-michelle-21-konspirationsteorier

.

 

Translation. Podcast no. 20 with me and Michelle is out today. It’s about conspiracy theories.

(0)
(0)
(0)

12 kommentarer till “sandra och michelle. avsnitt: konspirationsteorier.”

  1. Åh ja! Mitt favvo-tema! <3 Tips på bra konspirationsteorier finns i P3s dokumentärer. Den om Estonia är superintressant 🙂

  2. Det sägs även att nästan alla stridsflygplan var på övning just vid det tillfället som det larmades om en terrorattack i NY. De hade till och med fått svaret ”Är detta övning eller på riktigt?” när de fått larmet och var långt ifrån sin bas. Slump? Don’t think so

  3. Hej, ni ar bast!
    Skulle sa garna vilja att ni hade en podd om hemlangtan. Just nu befinner jag mig ca valdigt langt ifran min familj och mina vanner i Sverige. Ar utbyttestudent i USA for ett ar och trivs, trivs jattemycket, men grater ocksa sa himla mycket for att jag langtar hem. Forsoker tanka pa allt roligt som jag har varit med om hittils och allt som finns att se framemot, men ibland blir hemlangtan sa stor att alla de dar positiva tankarna forsvinner. Langtar sa fruktansvart mycket efter min mamma.
    Kanske det finns nagon annan som har samma erfarenheter och vill dela med sig av dem har i din blogg, det hade varit sa fint.
    Kramar!

  4. […] såklart. Så jag ägnade min sista helgtid åt att äta choklad och bada varmt och lyssna på Sandra och Michelles podcast om konspirationsteorier. Tyckte att det var ett så spännande avsnitt att […]

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar