Annons
Annons

sebastian, matilda och jenny.


 

Här kommer den fjärde delen vänner som ni ville att jag skulle berätta lite mer om. Del ett finns här, del två här, och del fyra här.


Sebastian.
Sebastian och jag lärde känna varandra 2007, när jag började jobba på Garbergs. Han, jag och Stefan slängdes in på ett uppdrag för Dumle, och ur detta uppdrag växte en oslagsbar trio fram. Jag hade så himla kul med de här två herrarna och redan efter två veckor åkte vi en helg till Amsterdam och var fulla ihop och gick på ett deppigt zoo. Jag tycker i överlag att alla borde ha en Sebastian i sitt liv. Han är en sådan som alltid säger ja till nya knäppa lekar och utklädnader och han attackkramar en hårt när man minst anar det. Han är väldigt trygg och lugn, är man med honom kommer saker och ting liksom ordna sig. Han är ypperlig att bjuda in på hemmafester för han kan dansa i fem timmar i sträck och han har en humor som har blivit ännu knäppare sedan han och Matilda flyttade ihop. När vi åt lunch på jobbet kunde en vanlig timme förvandlas till långa diskussioner om livet och sådant som är viktigt. Han är en sådan som man vill ha med sig till platser som är lite läskiga och där man inte känner någon för då vet man att man kommer ha en partner in crime hela kvällen. En sak som jag älskar var när vi var i New York och han fick önska sig en hel dag vad vi skulle göra och det enda han ville var att ta det lugnt och gå på bio. Typiskt Sebastian, typiskt bra.

Annons


Matilda.
Matilda jobbade på Garbergs som ateljeassistent när jag började där. Jag tyckte hon var det sötaste jag sett. Jag kan inte riktigt svara på när vi blev kompisar men helt plötsligt någon gång på våren var min kamera från utekvällarna fyllda med bilder när vi viskade hemligheter, gjorde fula miner och dansade på olika dansgolv. Matilda är min finurligaste kompis på det allra bästa sättet. Det går inte att förklara hennes humor men jag har legat dubbelvikt i olika rum cirka femhundra gånger. Den svävar i ett gränsland av ironi och högsta allvar och hennes huvud tar tankegångar i helt andra linjer än oss andra, mycket bättre linjer. Andra bra grejer med Matilda är att hon säger vad hon tycker, att hon alltid har små olika projekt på gång, att hon lyssnar så noga när man berättar något och att hon vill hitta på så oväntade saker, som att låtsas att det är någons födelsedag fast det inte är det eller paddla så långt man kan ut i havet på en luftmadrass. När hon tycker om någon så säger hon det och hon har alltid de bästa profilbilderna på Facebook. Hon viskar de roligaste sakerna i ens öra, och jag vill krama ihjäl henne hela tiden för att hon är så gullig. Ibland kan jag få en sådan Matilda-abstinens så jag blir galen.


Jenny.
Jenny är som godis. Hon hamnar i plötsliga skrattattacker där hon faller i små högar på caféer och gator, hon har alltid historier på lager och är utan tvekan en av de man allra helst vill ta med ut en oplanerad fredagsnatt för då kan det mesta hända. Jag lyckas alltid glömma bort hur rolig Jenny är tills jag träffar henne igen och då vill jag ha det varje dag tills man känner sig alldeles utmattad för att man skrattat så mycket. Jenny och jag lärde känna varandra på mitt förra jobb och vi har rest till olika länder och firat nyår och midsommar och födelsedagar, haft inomhuspicknickar och hattfester. Jenny är också bra för även om det händer mycket ofta är hon också bäst på att ligga i sängen en hel dag och prata strunt fastän man är på semester och borde kanske egentligen kolla på viktiga turistsaker. Dessutom har hon något mammigt lugn i sig mitt i alla skrattattacker som gör att man kan säga vad som helst till henne och veta att hon kommer hålla det hemligt.
.


I asked which ones of my friends you wanted to know more about. The list got quite long and here are the fourth round of people. Read it by clicking “in english” below FAQ. You can find the first post here, the second here and the third here.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar