Annons
Annons

selfies från vardagsveckan som kom och sedan gick.


 

march
måndag.
På Sandra Beijer AB får man alltid sovmorgon till 09 på måndagar men jag var så himla trött ändå. Hade rosa skjorta från Gant ihop med en mörkblå minikjol och ett rosa läppstift jag rotade fram.

Annons

march

På kvällen var det ljudboksgala och då förvandlade jag mig själv till isdrottning because varför inte.

march

tisdag.
På tisdagen var det snöstorm så då fick en varm tröja från american apparel åka på + en löskrage under från COS. Man blir så flawless i ansiktet bakom gardinen och snö som fotolampa btw.

march

onsdag.
Jag tåg tåget mot Göteborg för att föreläsa i Lerum. Hade ont i magen i ett dygn innan för att befinna mig i en stad där alla pratar som honom. Tycker han kan flytta tillbaka dit. Det sa jag även till honom innan jag blockerade honom på alla platser på internet och i telefonen. Jag besparar er vad han svarade men inte var det vackert.

march
torsdag
ny gardin pga vaknade upp i Gbg. Vaknade 07, packade ihop mina grejer och var på stationen en timme innan tåget skulle gå och sen satt jag där och väntade ut tiden och lyssnade på glättig sextiotalspop. Munktröjan är från Coq Sportif och t-shirten köper jag för sisådär 6-7 år sen.

march

fredag.
på fredagen var jag svartklädd från topp till tå och pepp på helg. Och tänk, när detta publiceras är det fortfarande helg! Sån lyx ändå. puss alla.

(0)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar