Annons
Annons

selfies måndag till fredag.


 

selfies

Nu kollar vi på hur jag har sett ut den här veckan bakom min gardin! Vi börjar med måndag. Jag sov med flätor för jag ville testa om det skulle bli fina lockar. Kände mig som en cocker spaniel. Kommer inte göra om det.

Annons

selfies

Hade ett hårband från Monki och  bandtischa och var på bra humör!

selfies

Tisdag. De senaste veckorna har jag sovit så fruktansvärt dåligt från och till och den här natten blev det bara tre timmar. Suck. Döljde mörka ringar under ögonen med keps. Blå croppad collegetröja från Weekday.

selfies

Hade ett S i örat. Det fick jag i julklapp av min bror Jack för kanske sisådär tre år sedan.

selfies

Onsdag. Pingis-tischa från Wildfox som jag aldrig tröttnar på.

selfies

Lockar i håret blev det också. Bra frisyr när man ska tvätta håret dagen efter, man kan bara bränna på med torrshampoo.

selfies

Torsdag. Var 23 grader ute och jag hade ett linne från & Other Stories.

selfies

Om någon undrar vad det är för symbol jag har i halsbandet runt halsen är det mitt stjärntecken. Lejon! Bästa stjärntecknet. Kan så relatera till allt mitt tecken står för. ?

friday
Friday. Var pepp i rött. T-shirten är från J. Crew. Var inte så nöjd med lockarna men men så är livet ibland what to do

friday

Det var det! Snipp snapp!

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar