Annons
Annons

september, oktober, november.


 


Opening Ceremony hade sample sale igår. Jag och Nina stod i kö i fyrtio minuter under lunchen och sedan slussades vi in i en stor lagerlokal fullproppad med jackor, klänningar och skor.


jag köpte en mörkblå bomberjacka som slutar precis vid midjan för femhundra kronor och några guldtior. Obehaget att prova en långärmad jacka med foder i över junihud är svår att toppa. Men jag är så himla glad att jag och jackan ska hänga i framtiden för jag har letat efter en sådan här himla länge. Vi ska gå runt på gatorna och se sjukt arga ut.

Annons


.


Opening Ceremony have a sample sale this weekend at Lafayette Street between Grand and Howard. I went there yesterday and bought this fall jacket.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar