Annons
Annons

serier jag följer just nu.


 

Jag kollar på så sjukt mycket serier. Men det kanske alla gör iofs, vår tids grej? Älskar att prata om serier, tipsa folk om serier, äta lunch till serier, middag, frukost etcetera bla bla osv.

Det här kollar jag på just nu:

Annons

1
THE AFFAIR.
En mycket mörk serie som handlar om ett äktenskap som går itu pågrund av en affär. Därav titeln. Fast sen går allt utför och åt helvete ju längre in i säsongerna man kommer. En ganska bra serie att se om man är lite nere i och med att samtliga karaktärer har det så otroligt mycket värre. Har vunnit massa priser och grejer, Golden Globes, Emmys you name it. Dessutom är Joshua Jacksons karaktär otroligt het. Finns på HBO Nordic.

parks-rec
PARKS AND RECREATION.
Jag kollade på de två första säsongerna av Parks and Recreation typ runt 2011 men tröttnade sedan av oklar anledning. Började igen från början förrförra veckan för att jag kände att jag behövde något riktigt asglatt att kolla på.
Älskar Amy Pohler. Älskar Azin Ansari. Älskar Rashida Jones. ÄLSKAR Aubrey Plaza. Skrattar högt minst 2 gånger i varje avsnitt, och då skrattar jag typ aldrig högt när jag kollar på TV. Serien handlar om parkförvaltningen i den amerikanska hålan Pawnee och allt litet och stort som händer dom om dagarna. Finns på HBO Nordic.
(bildkälla: indiewire)

720x405-r1256_fob_tv_broad_a
BROAD CITY.
Såg klart sista säsongen av Broad City för tre veckor sedan typ, men den får va med här i inlägget ändå. Serien handlar om bästa kompisarna Ilana och Abbi och deras liv i Brooklyn, New York. Det är som en utflippad version av Girls eller typ Flight of the Conchords (utan sången). ÄLSKAR dessa brudar, längtar tills säsong fyra har premiär i år.
(bildkälla: the guardian)

a-new-series-of-unfortunate-events-to-hit-netflix-462487
A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS.
Jag älskade filmen som kom ut 2004 med Jim Carrey och Meryl Streep, som på svenska heter Syskonen Baudelaires olycksaliga liv, och baseras på en barnbok. Nu har det kommit en serieversion som hade premiär förra veckan med massa bra skådisar som Neil Patrick Harris, Joan Cusack och Will Arnett. Dock är den jääääkligt lik filmen i bildspråket men den kanske inte går att göra på något annat sätt, vad vet jag. Väldigt mysigt och Tim Burton-esque hur som. Finns på Netflix.

Glad tittning!

 

 

Translation. TV series I am currently watching.

(0)
(0)
(0)
47 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar