Annons
Annons

sex recept med kantareller.


 

kan
Nu börjar det säljas kantareller på gator och torg, i marknader och i mataffärer. Och i skogen kan man hitta dem också om man är en sån som plockar. Det är dock inte jag, men i förrgår köpte jag ett halvt kilo för en hundralapp på Hötorget. Blir kantareller till middag i minst tre dagar i sträck!

Annons

Här kommer sex recept som jag har lagat tidigare med kantareller i sig. Lovar att de alla är dögoda.

Kantarellpasta med bacon och persilja.
Detta är mitt godaste kantarellrecept jag vet i världen ungefär. Bacon går förstås att hoppa om man är veg.


Kantarellröra med matvete.
Just detta recept innehåller chorizo, men i förrgår lagade jag ett liknande men vegetariskt och adderade även en dl parmesan och det blev som en risotto!


Fusilli med kantareller, sparris och citron.
Detta är ett bloggläsarrecept som jag provade på. En lite fräschare rätt än min variant här ovanför och himla god.

Kantarellcrêpes.
Ett recept från 2009 men lika gott för det. Älskar verkligen crêpes och svampfyllningar är de allra godaste.

Untitled-1
Pastagratäng med kantareller och ärtor.
Här har vi ett ännu äldre recept, från 2008!
Detta inlägg innehåller dock bara bilder och ingen text så man kan behöva komplettera med exempelvis detta.


Fettucini med saffran, kantareller och sommartryffel.
Avslutar med mitt mest dekadenta recept som innehåller både kantareller, saffran och tryffel. Tre av världens godaste smaker enligt moi. Enjoy.

 .

Translation. It’s chanterelle season! Here’s six recipes I’ve made with the gold of the forest.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar