Annons
Annons

shakespeares garden, torsdagsnätter och lobster rolls.


 

new york.

I torsdags åt jag och Magnus frukost på Jack’s Wife Freda. Jag åt goda rosa grejor: potatiskakor med lax och rödbets-hollandaise och vattenmelonjuice.

new york.

Sedan tog vi tunnelbanan upp till mitten av Central Park för att promenera ner genom den. Så bra idé, det var så lugnt och grönt och fluffigt och tomt på människor om man kom iväg lite från turisthängen.

Annons

new york.

Vi passerade Shakespeares trädgård som var väldigt Disneykompatibel.

new york.

Luktade på blommor.

new york.

Precis när vi lämnat parken kom ett helt sjukt störtregn så vi hoppade in i en taxi och åkte till Mary’s Fish Camp för att äta lunch. Jag åt en bánh mì med sardiner. Vi fick sitta här i nästan två timmar, det var som att någon hällde hinkar med vatten från himlen.

new york.

På kvällen mötte vi upp Christian!

new york.

Vi gick till Sweet and Vicious för frozen margaritas och öl.

new york.

Vid halv nio hade vi bord bokat på Sel Rrose! Velat gå dit så länge så var mycket pepp. Obs på att de har prosecco på fat.

new york.

Jag åt en lobster roll där hummerröran tyvärr var helt kylskåpskall. Det är så tråkigt med åttagradig mat, typ alla smaker försvinner ju.

new york.

Vi var glada ändå iaf, Fabian och Liza kom också, vi firade med gruppfoto.

new york.

Sedan fortsatte vi natten på andra platser på Manhattan, precis som det ska vara.

 

Translation. Thursday in New York. Magnus and I had breakfast at Jack’s Wife Freda and then we took the subway up to Central Park and strolled around there. We had lunch at Mary’s Fish Camp and in the evening we met up Christian, Fabian and Liza for dinner at Sel Rrose.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar