Annons
Annons

sista natten i toscana.


 

Förra lördagen var det den allra sista kvällen i vår villa i Toscana. Anton fyllde år, Viktor och Gustav var matansvariga och jag hade kirrat discoljus och glowsticks. Det bådade för en pangkväll alltså.

Annons

Viktor och Gustav serverade oss Italiens – och livets – godaste rätt: pasta carbonara! Gudars skymning etc. Bästa jag vet.

Sedan tändes isfacklorna och efterrätten bars in till tonerna av Ja Må Han Leva.

Glasstårta!


Anton blev ett år äldre och fick blåsa ljus. Hoppas han önskade sig något bra.

Discotårta!

Efter middagen lekte vi charader. Nina hade skrivit personliga charader om alla som vi fick framföra och gissa! Här har vi charadmästarinnan Elsa.

Kul vare.

Sedan lekte vi norsk karaoke (och dansade i alla mellanrum).

Och dansade ännu mera och gillade varandra.

Världens gulligaste lilla disco har vi här.

Och så framförde Pontus en låt som han skrivit om semestern! Musiken var Alphavilles Forever Young men omskriven till Forever Chark (pga overload av charkisar på denna resa). Det blev allsång deluxe förstås och vår nya favoritlåt.

Vid tvåtiden bestämde vi oss för att ha pooldisco. Vi flyttade upp högtalare, bytte om till badkläder och hoppade i, antagligen fortfarande sjungandes Forever Chark.

Så himla fin semester. Så himla glad och lycklig över att ha så eminenta människor som kompisar! Allas bilder hittar ni under hashtaggen #bästahängetitaliengänget på insta om ni vill!

.

Translation. Our last night in Tuscany was also Anton’s birthday. We celebrated with carbonara, ice cream, games and dancing.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar