Annons
Annons

skepp, valar och rosa nyanser.


 

Jag och Nina bor i en fin liten trea på ungefär 40 kvadratmeter på Lower East. Idag ska vi ta en titt i mitt sovrum.


Såhär ser det ut i när man kliver in genom dörren. Överkastet är från Urban Outfitters och den rosa byrån från Ikea.

Annons


På den finfina tegelväggen hänger min tyllkjol och döljer ett fult uttag. Det fula uttaget ska senare få en lampa som ska stå i fönstret, har bara inte riktigt hittat den rätta än.


I fönstret står min kalender och två kaniner jag fick av Mira i julklapp. De tar hand om mina armband.


Bredvid kaninerna står de här ryska dockorna som jag köpt i Moskva. De föreställer karaktärerna från barnprogrammet Drutten som gick på tv (och fanns som godis) när jag var liten. Älskar framförallt krokodilen.


Bakom Drutten gömmer sig den här tavlan. Min mamma frågade när vi sålde vårt landställe i somras om det var något jag ville ta med mig från huset som minne. Då önskade jag mig den här. Älskar motiv med stormar och hav, tycker det är så väldigt tjusigt.


Ligger man i min säng har man detta som utsikt. Dörren i mitten är min garderob.


På byrån står förutom lådor och böcker i olika storlekar och former ett foto på min mamma när hon var femton år och ett inramat vykort av Michael Sowa. Motivet kanske ni känner igen från filmen Amelie från Montmartre. Rådjuret har jag köpt i Brooklyn. Rådjuret har också en kaninkompis som jag fått av Michelle men han var visst på äventyr när bilden togs.


Ovanför byrån har jag klistrat upp den här affischen på valar. Den hittar ni på naturskyddsföreningens hemsida. Dessutom hänger en bild på min familj samt ännu en bild av Michael Sowa, fast den här gången är motivet en man som är ute och går med sin elefant.


Ovanför sängen hänger vimplar som jag köpt på Etsy.


Och vid fönstret hittar man den här klänningen, som är så tunn och skör att jag inte riktigt vågar använda den men tycker om att titta på. Hatten är från Modcloth.
Och så ser mitt rum ut ungefär hittills!
.


Me and Nina live in a 3 bedroom apartment at Lower East Side. This is how my bedroom looks like.

(0)
(0)
(0)
86 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar