Annons
Annons

skogschampinjoner och skyddsrum.


 

friday.

Igår vaknade jag tidigt, i alla fall tidigare än solen. Jag satte mig i mitt kök och fixade med mina kvitton, åt frukost och bloggade.

friday.

Sedan piffade jag till mig och begav mig av utomhus.

friday.

Första stoppet var i Gamla Stan för att lämna in kvittona till dom som har hand om alla mina pengar.

Annons

friday.

Sedan promenerade jag vidare till Gärdet och Dramatiska Institutet. Där skulle jag vara med i ett tv-program (som bara visas på skolan) tillsammans med Fredrik Strage. Ämnet var fangirling och jag var där i egenskap av Geri Halliwell-besatt tonåring. Att få sitta och prata om Spice Girls i en halvtimme, sån lyx ju.

friday.

Klart slut färdiginspelat!

friday.

Efteråt mötte jag upp min lillebror Jack.

friday.

Vi åkte till Ikea och åt korv och köpte ett köksbord till Jack och en ram till mig.

friday.

Och växter också! När jag kom hem planterade jag dem i min nya ampel från Mimmi Staaf. Fint det blev tycker jag.

friday

Vid sextiden kom Magnus hem. Han hade köpt blommor till mig <3

friday

Och så lagade han middag också. Spaghetti med skogschampinjoner och ryggbiff i tryffelsås. Mmmm.

friday

Efter middagen åkte jag hem till Devi.

friday
Jag och Alexandra blev bjudna på Devis mimosa-specialare med ingefära och blodapelsin.

friday

Vi diskuterade feministisk litteratur och dansade till Backstreet Boys.

friday

Vid elva var det dags att ta tunnelbanan.

friday

Till Gamla Stan och fotoagenturen Adamsky som hade fest.

friday

Där träffade vi massa folk vi kände och visade dom bilder på gulliga katter.

friday

Och dansade såklart. De spelade BARA nittiotalspop så vi var ju i heaven.

friday

När kvällen drog efter midnatt kände vi oss redo för nästa fest i Skyddsrummet.

friday

Där höll nämligen den inofficiella Elle-efterfesten till! (blir aldrig bjuden på själva galan och ja, jag är lite bitter över det men det är okej..). Hur som helst! Saurabh som hade festen hade dedikerat den till sin tax Malte som fyllde 13 år samma dag. Så gulligt

friday

Träffade Elsa och Gustav på dansgolvet och anslöt mig.

friday

Sedan tog vi jääääääättemånga foton i fotoautomat. Fyra remsor hittade jag i min väska i morse och lika många lär ligga i alla andras väskor också.

friday

Ah ni ser ju att vi är fotoautomatspro’s.
Det var den jättelånga men jäääätteroliga fredagen!

 

Translation.
Yesterday I worked from home in the morning, participated in a tv-show, went to Ikea for lunch and shopping with my brother, got flowers and dinner (pasta with truffle and beef) from Magnus because he is so dreamy, drank mimosas at Devi’s with Alexandra, danced at one party and then danced again at another one.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar