Annons
Annons

skönhetsfavoriter i sommar ??


 

summer things

Flera har önskat sig ett inlägg med skönhetsprylar som jag gillar lite extra nu när det är sommar. Er önskan är min lag! Inte sådär jättemycket förändras egentligen. Men lite.

summer things

Provat nya ansiktskrämer ett tag. La Roche-Posays dag och nattkräm för extra torr hy. Min hy är så bra just nu! Dessa krämer så mkt billigare än de jag hade innan! Okej, det är ju till 95% sommarens förtjänst att mitt ansikte inte krackelerar, men dessa krämer har varit mkt snälla mot mitt ansikte. Finns på apoteket.

Annons

summer things

Saltvattenspray är bra för att fixera lockarna. Man sprutar i håret och klämmer försiktigt i lockarna så håller dom hela natten. Till och med i samband med hångel. Saltvattenspray finns överallt, typ Kicks och H&M.

Tycker det är fint med ljusrosa rouge de varmare månaderna. Detta är från koreanska The Face Shop och finns på bonnybonny.se.

summer things

Kroppsolja från & Other Stories som luktar så sjukt gott. Det är egentligen bara under sommaren jag kan smörja in mig parfymerade grejer utan att få eksem, så detta känns mkt lyxigt för mig. Luktar ibland på mina armar och bara mmm.

summer things

Kanske inte så bloggigt – men skavsårsplåster! Använder minst ett i veckan pga promenerar överallt. Eller om man har klackar och ska hänga på klubb en hel natt. Skavsårsplåster mkt bra då.

Sist men inte minst mitt favoritnagellack under sommartider: Saltwater Happy från Essie!

?

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar