Annons
Annons

skönhetsfavoriter just nu.


 

Nä men om vi skulle ta och rota i min sminkväska och spana in några favoriter just nu:

beauty

Detta är första gången det händer i mitt liv: jag har gjort slut på ett läppstift. Fick således gå till & Other Stories och köpa ett nytt. Det heter Melton Sunset och är hallonrött med inslag av orange och med ganska mycket glans. Mitt bästa läppstift och så är det med den saken.

Annons

beauty

Mer roliga saker: läppennor! Alltså inte såna som man lägger under läppstift utan som klarar sig själva.
Det ena med pandan är från det koreanska märket Tony Moly och finns på Sephora. Alltså lägg ner vad gulligt?
Det andra är från & Other Stories i färgen Bongrace Scarlett och är matt. Pandan är mer glansig.

beauty

Här är ett läppglans från Lancome som ser ut som en lavalampa. Det här brukar jag använda om jag har väldigt torra läppar men ändå vill ha lite färg. För att vara ett läppglans sitter färgen otippat länge. Jag har ”Berry in love” som är lätt rödlila.

beauty

Här är en ögonskugga i guld från & Other Stories som jag brukar lägga över hela locket när jag har skuggat klart med andra skuggor. Den är liksom lite confetti-aktig nästan och gör att man glittrar lite extra fint.

beauty

En primer från det koreanska märket Erborian, använder även en BB-cream från samma märke. ”Blur” secret glow är tydligen effekten på denna primer. Svårt att säga men jag tycker min foundation lägger sig fint efter att jag använt den här under. Finns på Sephora.

beauty

Avslutningsvis kommer två saker jag inte testat men är mycket pepp på. Den ena är en koreansk BB Cream med snigelsekret i sig. My gawd. Finns på Bonnybonny.se. Den andra den bisarrt gulliga natt-ansiktsmasken från Tony Moly, finns på Sephora.

Det var det. Och säg till om ni vill läsa om något annat skönhetsmässigt i bloggen, håller ju på och grejar ganska mycket med diverse masker och scrubs och smink etc.
Glad söndag.

(0)
(0)
(0)
51 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar