Annons
Annons

sleep the clock around.


 

saturday

Så här såg jag ut igår när jag hade klistrat på mig mina längsta lösögonfransar, satt på mig en ganska så ny tröja och kokat en stor kopp kaffe.

saturday

Den magkorta collegetröjan är från Beyond Retro. Verkar ha tillhört något volleyboll-lag en gång i tiden.

Annons

saturday

Jag hade sådana högtflygande dansa-hela-natten-planer för dessa kläder.

saturday

Men sedan slutade det bara med att jag gick till Habitat och köpte ett fint fat att ställa kaktusar på och sen gick hem, la mig i sängen och bestämde mig för att inte gå upp något mer. Såååååå trött efter att ha varit vaken sedan halv sju på morgonen pga dödens mensvärk. Sådant slöseri på lösögonfransar men så kan det vara ibland.

saturday

De stora hoopsen i roséguldfärg är från H&M förresten. Får bli dagens tips.

.

Translation. Yesterday all dolled up to go out dancing but in the end too tired to go through with it. Stayed in bed instead. The sweatshirt is from Beyond Retro and the hoops from H&M.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar