Annons
Annons

små, små robotar som tycker om att dansa.


 


Tack vare söta Jessica fick jag veta att skaparna bakom mitt favoritspel Samorost äntligen kommit med ett nytt; Machinarium!
.


Machinarium är ett storslaget äventyr i miniformat som dignar av detaljrika miljöer, gåtor, pyssel och söta figurer.

Annons

Huvudrollen är en liten robot som ger sig iväg för att rädda sin kompis som har tillfångatagits av elakingar. På vägen möter han ledsna musiker som behöver få tillbaka sina instrument, en dam med rosa paraply som tappat bort sin hund och en förtvivlad polis som behöver ett batteri till sin mycket lilla björn, till exempel.

Varje dag den här veckan har jag skyndat mig hem från jobbet och sedan spelat minst fem timmar i sträck. Jag tror jag börjar närma mig slutet nu, men det är knixigt som sjutton.
Och alldeles fantastiskt såklart.Ha tålamod, ledtrådarna är ibland så kluriga att man måste ta pauser för att inte bli helt galen. Det finns förstås en hjälp-på-vägenbok, men ju längre man kommer desto mindre tilltalar den en. Spelet får liksom bara inte ta slut.


Det här är det finaste äventyret jag någonsin varit med om. Varenda litet gruskorn på marken är där av en anledning.
Ladda ner det för ungefär 170 kronor här.
.


The brilliant minds behind Samorost have now released a new game: Machinarium. It’s even more wonderful. I’ve played for hours and hours this week.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar