Annons
Annons

sneakers från 1972.


 

nike

I torsdags när jag kom hem hängde ett paket på min dörr. Paketet visades sig innehålla en present från Nike, nämligen dessa dojor. De har relanserat modellen Nike Cortez från 1972 i sitt originalutförande. Alltså. Fy fan va fina.

Annons

nike

Dessutom fick jag ett par med mina initialer! Aldrig hade jag någon aning om att jag kunde bli så glad över ett par skor.

nike

Man tackar ju inte nej till att dela skosmak med Farrah Fawcett.

nike

Får skynda med att använda innan slasket kommer. Ni vet väl förresten att man uttalar e:et i Nike? När jag jobbade på byrå i Nevvan var jag copywriter för Nike bland annat, så om någon är intresserad av onödig Nike-fakta som jag aldrig kommer för användning för igen är du välkommen att fråga hehe. Det är förresten en av mina favoritgrejer med att ha jobbat i reklambranschen. Man lär sig så mycket om så många olika grejer. Kan exempelvis jättemycket om värktabletter, föräldraförsäkringen och det svenska spelmonopolet. Trist att man inte riktigt hamnar kring sådana samtalsämnen så ofta, om man vill briljera alltså : )

 

Translation. Nike has relaunched their sneakers Nike Cortez with it’ original colors from -72. They sent me a pair and I love them.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar