Annons
Annons

sommarlov i stockholm. måndag till torsdag.


 

Har haft sommarlov i min huvudstad den här veckan. Det har varit varmt, grönt och mysigt och jag har:

july in stockholm.

Legat på mitt vardagsrumsgolv och lyssnat på sommarprat.

july in stockholm.

Ätit ensamfrukost på Nytorget 6. Avokadomacka och kokt ägg och cappuccino.

Annons

july in stockholm.

Vinfikat med Linn som är hemma från New York. Vinfika = dricka vin en knäpp tid på dagen då man vanligtvis dricker kaffe, typ kl 14.00.

july in stockholm.

Smygfotat Sissela Kyle på gatan i glassrandig klänning.

july in stockholm.

Fått en supergott matbud av Saffron (en tjänst där man får färdig mat till dörren lagade av toppkockar). Jag fick laxcarbonara från Wedholms Fisk (kungens favvoresto, varför vet jag ens detta) med nybakat bröd och vaniljkokt rabarber med kesella till efterrätt.

july in stockholm.

Omnom.

july in stockholm.

Jag har legat i sängen mitt på dagen och kollat på Gilmore Girls. Nu har jag typ 5 avsnitt kvar och sedan har jag matat hela serien. Vågar knappt tänka på hur många timmar av 2016 jag tillbringat framför denna serie. 7 säsonger, 22 avsnitt per säsong á 45 minuter. Tycker Rory påminner så mycket om min kille, både till utseende och sätt.

july in stockholm.

Promenerat längs med Norr Mälarstrand i shorts och t-shirt fastän det var kväll.

july in stockholm.

Ätit langos! Fy satan vad gott det är.

july in stockholm.

Denna vackra satt mittemot

july in stockholm.

Jag har åkt tunnelbana med unga män.

july in stockholm

Jag har fikat med sprillans ny bebis + föräldrar + Gustav.

july in stockholm

Och så har jag sprungit längs med Årstaviken. Där är det så vackert, försöker konstant spara mentala fotografier till blåsiga januarikvällar.

 

Translation. My week in Stockholm, Monday to Thursday.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar