Annons
Annons

sommarpraten 2016 jag ser framemot.


 

Snart börjar sommarpraten! Är mycket pepp på detta för de brukar vara så mysiga och/eller så blir man väldigt smart.
Förra året hade jag ju en idé om att jag skulle lyssna på samtliga sommarprat. Detta var lättare sagt än gjort och när sommaren väl var över hade jag lyckats lyssna på drygt 50% (28 stycken).
Vi får se om jag försöker på mig samma grej i år. Vad jag minns som så himla segt från förra året var att jag aldrig riktigt hann lyssna på musik – för det fanns alltid ett prat att hinna ikapp med.

Annons

Jag skrev recensioner om alla sommarvärdar jag hörde förra året. Alla avsnitt finns ju kvar i Sommar i P1’s poddapp så om du vill lyssna hittar du mina tankar här:
Del 1
Del 2
Del 3

I förra veckan blev det officiellt vilka årets sommarvärdar blir och i samband med det skrev jag ihop en liten artikel till Metro Creative vilka värdar jag är mest peppad på. Läs den här!

Tänkte i alla fall under sommaren tipsa er om dom jag lyssnat på och gillat.
Vilka sommarprat är ni peppade på?

 

 Translation. Sommar i P1 (Summer on P1) is one of the most popular shows on Swedish radio. The 88-minute-long programme is broadcast daily from Midsummer’s Day until the middle of August, always starting at 13.00 (a timeslot it has occupied since 1959), with repeats in the late evening and very early morning. Each edition is presented by a different host, who plays music of his or her own choosing and talks about a topic of personal relevance. The hosts range from celebrities to politicians, scientists, authors, athletes, and royalty. (<- This was by the way taken from Wikipedia). This is a blog post about which ones I will listen to this year.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar