Annons
Annons

söndag.


 

Hej, följ med mig på min söndag.


Jag vaknade vid elvatiden och åt frukost. Som vanligt satt katten på brandtrappan och tittade tillbaka på mig på ett mycket besvärat vis.


Sedan gick jag och Nina ut i solen och tog tunnelbanan mot Brooklyn.

Annons


Vi åkte till Cobble Hill för att kolla på antikviteter och sånt.


Vi promenerade längst med Atlantic Avenue som vi fått veta hade massa små fina möbelbutiker.


Fast man ville ju allra helst ha en luftballong istället för en stol.


Efter att vi promenerat gatan upp och ner åt vi lite grönsakssoppa på en diner och begav oss sedan hemåt.


Det var dags för söndagsstorhandling! Att vara i mataffärer är ungefär mitt bästa och jag handlade mat långsamt långsaaamt så tiden inte skulle försvinna.


Extra bra är det att man bor precis bredvid en matmarknad som är väldigt fin och allt är helt knäppt billigt. Till exempel tio lime för 6 kronor.


Min matkorg. Man vill ju bara följa med mig hem och be mig laga mat.


När vi kom hem skypade jag med min finaste person och dog lite över att han inte är här hos mig och sedan började vi med maten.


Nina lagade supergod chèvre-sallad.


Efter maten borrade vi och spikade upp grejer. Som till exempel den här nyckelkroken i hallen som förut agerade väskhängare i mitt gamla hem. Och det var ungefär min söndag.
.


My sunday. I woke up at eleven, ate breakfast, got dressed and went out to Cobble Hill with Nina. We looked at some antique stores and then we headed to our food market and bought some groceries. After our goat cheese salad-dinner we put up some hooks and picture frames, and that was about it!

(0)
(0)
(0)
42 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar