Annons
Annons

söndagtankar om instastories, got och kantareller.


 

Åhnej jag hade glömt tidsinställa ett blogginlägg till denna söndag.

Så otroligt orutinerat av mig. Särskilt när jag varit på fest två kvällar på raken och mest vill tillbringa denna dag med att stirra håglöst ut genom fönstret och inte trycka på massa tangenter. SUCK.

Annons

Här kommer fyra olika saker i mitt liv:


Jag har övergett snapshat och börjat med insta stories sedan för två dagar sedan. Hittills förlorat femhundra följare!! Dom är tokiga pga känner att jag har hittat hem i detta media. Följ mig om du vill se mig och mina kompisar fulla samt olika personer som ger mig grejer

Detta är inget wow kanske för att det är världens vanligaste sak folk gör, men jag känner ändå att jag vill berätta för er för att det är ett så stort åtagande: Jag har börjat kolla på Game of Thrones.
Det är andra gången jag försöker, första gången för sisådär två år sedan orkade jag med 5 avsnitt. Men nu testar jag igen. ALLA älskar ju. Jag lovar att se minst två säsonger för att det säger alla att man måste för att bli hooked. Ska sätta på S01E03 direkt när jag skrivit klart detta inlägg!
Uppdaterar er kring vad jag tycker om serien längre fram förstås


Har ett nytt favorit-instagramkonto: tidningenstarlet. Starlet var alltså en serietidning för unga tjejer som fanns från sextiotalet till nittiotalet. Ägaren av detta instakonto lägger upp bilder från sin seriesamling och skriver så himla roliga bildtexter. Garvar åt allt.


Och sen vill jag bara säga att jag hoppas INGEN missar att kantarellsäsongen är här. Lägger hela min lön på kantareller typ. Vill ha det i allt.
Jag ska lista alla mina kantarellrecept till er!
Men jag gör det imorrn. Jag orkar inte nu.

Hoppas ni får en fin söndag och har ni någon bredvid er att hångla med så UPPSKATTA det please.

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE



 
 


Annons

Laddar