Annons
Annons

spikat upp fast ända inte.


 


I helgen har jag klistrat upp fler tavlor. I de flesta hyreslägenheter här får man inte spika, så överallt kan man köpa tavelklisterlappar som klarar att bära upp över tre kilo. Det borde helt klart finnas i Sverige.

Annons


Jag satte upp den här bilden på mig och Ludde från en fotoautomat på en klubb i LA när jag var där i april.


Och en fotoautomatsbild på mig och Michelle. Och sen är det mesta inramade lappar Ludde har skrivit till mig när vi bodde ihop av typen glöm ej att köpa mjölk/betala räkningar/ses snart. Och det kan man ju tycka är hur jäkla fånigt som helst men prova själv att träffa er pojkvän 72 timmar i månaden. Man krackelerar av minsta filmkyss.
.


Did some framing this weekend. For example one of me and Ludvig in the photobooth at Soho House in LA and one of me and Michelle.

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar