Annons
Annons

stilinspiration och konsumtionslove.


 

Åh ni var ett gäng som gillade mitt inlägg vad som inspirerar mig stilmässigt just nu, och det var så roligt att göra, så här kommer ett till inlägg med grejer som är fiiiiiina, bara så.

anna
Anna Sui våren 2017 går i cheerleader, western och mönstertema. Kombinationen blir som en tonårigare kusin av Guccis höstvisning, himla fint. Och ja, det är assegt att modellerna bara är smala, hade det funnits bilder bara på plaggen hade jag använt dem.

Annons

girlpower
Gant Ruggers Girl Power-ankelstrumpor är de bästa strumporna just nu. Så stilrena med bästa budskapet. Hade på mig dom på bokmässan igår och var tvungen att fota av dom och skicka till Magnus bara för att säga hur COOL jag kände mig. När ett par strumpor får en att känna sig cool, då är det bra strumpor.

girls
Ashley Williams Londons hårspännen på catwalken? DOG. Särskilt med håruppsättningen. Snodde denna från Alexa Chungs insta, verkar inte vara till försäljning än, men ändå.

cat
Nittiotalsdojan Caterpillar gör vinterns finaste kängor. Dessa som glittrar lite lätt exempelvis.

1
Tuesday Bassins croppade varsityjacka i rosa satin! Lägg ägg!

.
coach
Avslutningsvis vill jag vända blicken mot Coach, som i ett gäng år gjort ganska tacky trista kollektioner. Men nu! Så mycket fint, höstkollektion är fantastisk (och svindyr). När jag var i New York stod jag i deras affär och klappade på varenda plagg. I huvudet: ”kan man köpa en collegetröja för tretusen om man älskar den?” och nä. Men titta kan man.

 

Translation. Things that inspire me style-wise at the moment.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar