Annons
Annons

stockholm ur telefonen.


 


Jag mellanlandade i London när jag flög till Sverige. Åt frukost på Yo Sushi bara för att det är så roligt att plocka färgglada skålar på ett rullande band. På bilden är misosoppa och en kräftsallad.


Sedan kom jag till Sverige! Har är fina karlavägsallén.

Annons


Den svindyra men mycket goda mozzarellamackan på café Saturnus.


Picknick med Ludde, Erik, Petra och Devi.


Svenska kronärtskockor! Slår alla amerikanska hundra gånger om.


En gång när jag promenerade hem blev solnedgången som en fjäril.


Sandwichglass. <3


Och rökta räkor. gud gud.


Nästan varje dag mellan 4 och 6 låg jag i mina föräldrars säng och tittade på skräp-tv. Har ju ingen tv här borta och det är så mysigt tycker jag att göra exakt ingenting.


Min mammas pelargoner-samling på balkongen.


jag köpte mig ett ex av Egoboost för att jag var med i en lista på de 55 coolaste kvinnorna i Sverige. Hur fint? Hamnade på plats 34 med en finfin motivering. Tack gulliga Egoboost!!


min utsikt på morgnarna när jag åt frukost på mina föräldrars balkong.


fredagspepp och lockade håret litegrann.


Elsa kom förbi och sa nej nej, jag ska visa hur man lockar håret, och så gjorde hon korkskruvar medan vi drack champagne. vi kände oss lite som en början på en high school-komedi eller så.


och en grå söndagsmorgon åkte jag tillbaka igen.


Köpte den här boken på flygplatsen och läste ut den på planet. Väldigt fin och igenkännande men med en halvkass översättning (vem säger egentligen ”håll klaffen” och ”ge mig fem”?). Grät ner alla de sista bladen för att det blev så sorgligt sen.
.


Sweden through my iphone (and instagram, add me by searching for ”sandrabeijer”). Please click ”in english” below the FAQ to read in english.

(0)
(0)
(0)
46 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar