Annons
Annons

strandhäng och matlag på mallorca.


 

mallorca

Här kommer ett gäng bilder från i torsdags när vi körde iväg till en strand för att bada i havet. För den som missat hyrde jag och 8 kompisar ett hus strax utanför Palma på Mallis i förra veckan.

mallorca

Vi åkte till en strand som heter Illetas Playa som skulle vara fin. Det var den, man kunde välja mellan både sand och sten (sten ftw) och vi hittade en fin plats under ett träd.

Annons

mallorca

Hängde här, i skuggan och badade ibland. Ganska länge sen jag badade i havet (typ flera år?) hade glömt hur man nästan blir en ny person av salt vatten. Har hållit på och läst den megahyllade boken ”Min fantastiska väninna”. Kämpade och kämpade men kom inte ens halvvägs. Den innehöll så himla många namn, kunde inte ha koll på vem som var vem, dessutom rätt seg.

mallorca

Sedan lunch vid strandrestaurangen.

mallorca

Vi åt pimientos padrones till förrätt, gud det är så gott.

mallorca

Sedan rostat bröd med olivolja och färsk tomat med saltsyrliga sardeller.

mallorca

Tillbringade resten av eftermiddagen så här.

mallorca

Sedan kom kvällen och skymningen och vi åkte hem.

mallorca

Vår närmsta granne var en häst.

mallorca

Och så hade vi höns bakom huset också.

mallorca

Vi åt middag hemma när mörkret kom, flyttade ut bordet och tände femtioelva ljus ungefär.

mallorca

Vi hade olika matlag i vårt hus vilket är en så himla bra idé när man bor ihop många. Varje gång vi åt middag hemma ansvarade två personer för middagen: både inköp av maten, lagandet, dukandet och diskandet. Så när man inte var i matlag var det som restaurang och när man var ansvarig fick man göra precis som man ville! Den här torsdagen var Magnus och Alexandra de ansvariga. Vi blev serverade pasta amatriciana och det var så otroligt gott.

mallorca

Sedan hade vi poolfest med musik och quiz och lekar till klockan slog två ungefär!

 

Translation. Thursday in Mallorca. We stayed at a beach all day long and in the evening Alexandra and Magnus made pasta amatriciana in our house.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar