Annons
Annons

sunkiga ateljér, midsommarafton på ett äldreboende och mjölk.


 

Här kommer den första delen av era bästa sommarminnen. Så roligt att läsa om tycker jag, ni är så HIM-EL-A gullia.


Vi sa att vi borde träffas, och så gjorde vi det. Han klev av bussen, var så slående mer vacker än vad jag förstått, och så kramades vi. Det var så märkligt, att träffa någon som man pratat med så mycket, men aldrig sett hans rörelsemönster eller hört hans skratt. Man känner nästan någon, men så kliver personen in i ens fysiska verklighet. Jag tog med honom till mitt favoritcafé. Och där möblerade han om min behovstrappa bara genom att dricka kaffe. Nu vill jag bara ha honom.

Annons


Mitt bästa sommarminne är midsommarafton, jag sommarjobbade på ett äldreboende och vissa av de mer friska äldre pyntade en stång, det kom ett band och alla skulle dansa. Jag var hos en av våra väldigt sjuka, dementa patienter en stor del av dagen. Han brukade inte uppfatta vad det var för dag. Men just då hade han koll på att det var midsommar och spenderade hela dagen till att berätta för mig om olika midsommrar han firat. Som om det inte var tillräckligt fint att lyssna på så berättade han tillslut att han träffat sin fru på en midsommardans.
Det var en så himla fin historia, han beskrev vad hon hade på sig och hur han hade känt. Han grät, jag grät och tillslut så var det bara tvunget att jag, trots att han egentligen var sängbunden, fick leta upp en rullstol så att han skulle få komma ner och titta på stången och dansen.

Dagen efter kom han inte ihåg nånting. Men då kändes det helt fantastiskt och som nånting man bara upplever en gång i livet och att det där generationsgapet inte fanns.


åkte till gotland med min gulliga pojkvän (som jag pussades med för första gången för exakt ett år sen idag. hurra!). det regnade ute hela tiden så vi var inne och hade sex hela dagarna. och klappade får.


Jag och min bästa vän sökte till samma konstskola, i flera månader satt vi i vår sunkiga ateljé utan fönster för att få till så bra arbetsprover som möjligt. Vi hade båda sagt upp oss från våra jobb och spenderade morgon till kväll i ateljén och kämpade till vi blev knäppa i huvudet.
När svaren kom så fanns det en plats till henne men inte till mig. Vi tröstade genom att en varm sommardag sitta på hennes trappa med en kopp kaffe och gnälla över jävla kasst det här var. Det kändes så hemskt att hon skulle få gå där utan mig. Lära känna nya människor, en ny stad och få plugga konst, på riktigt. Medan jag skulle vara kvar i den lilla stad vi bodde i och ta upp mitt gamla jobb igen.

När min telefon plötsligt ringde.
Det fanns en plats med mitt namn också.


Jag flyttade till Japan. FÖRSTÅR DU SANDRA. Jag pratar japanska (ish, haha), har spenderat hela sommaren med karaoke, traditionella festivaler och nya människor. Har velat åka hit i sex år och nu är jag här efter mycket förvirring och gråt och jag är så jäkla bra.


jag var i rom med en kompis i början på juni. vi åt pizza å pasta, drack vin å mådde. sista kvällen var jag på tinderdejt med en giuseppe. jag gick till hans pappas kontor där han fällde ut en säng från väggen å jag fick massage å hade spexigt sex i fyra timmar?? han va knäpp i huvudet å väldigt rar.
på morgonen var vi tvugna att gå tidigt för hans pappa skulle ju dit å jobba så vi låg en gång till å sen skjutsade han mig på sin vespa till mitt hostel. på vägen stannade vi i en apelsinträdgård å på en kyrkogård å allt var väldigt drömmigt. när vi sa hejdå skrev han mitt namn på vespan med ett blyertsstift han hade i ett hål i örat. så knäpp! å rar! vill åka tillbaka å ligga med honom oavbrutet i typ en månad. bara ligga å äta å ligga å äta


Det har hänt ganska mycket fint. Men det GULLIGASTE var på Malmöfestivalen. Jag stod och lyssnade på Weeping Willows när en kvinna kom fram till mig och sade att jag såg ut som en ”gullig liten såndär man kan få tre önskningar av” med glitter på kinderna, smycke i pannan och blommor i håret. Sedan kittlade hon mig lite bakom ena örat och sade ”jag har önskat mig något nu” och sedan försvann hon.


Såg en sån vacker man som jobbade på en restaurang i Belfast. Han fumlade med mjölken bakom disken som min kompis beställt för tydligen köper inte vuxna mjölk så ofta ute.

 

♡♡♡

Translation. Summer memories from blog readers.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar