Annons
Annons

surlistan.


 

Snodde rolig lista från Clara. Man gillar ju att muttra runt lite på söndagar.

Obehagligaste jag vet: Blött hår mot ryggen när man har duschat och det är vinter. Ljudet av att öppna en Piggelin. Rensa duschbrunnen. När folk ställer sig för nära en på tunnelbanan, vid övergångsställen etc. Människor som pratar för nära ens ansikte.

Annons

Absolut inte min killtyp: Biznizkillar i brattig juristkostym, alla killar på Tinder som tagit en selfie i sängen/i badrumsspegeln med bar överkropp, killar som inte bryr sig om sin klädstil, killar som överanvänder skrattgråtande emojin, killar med för mycket skägg, killar i dreads, killar i fula skor, killar med smutsiga naglar, killar med småstadskomplex, killar som ser för vuxna ut, alltså som liksom förlorat all form av pojkaktig glimt. Alla jävla snubbar på Tinder som säger att de ”inte gillar att chatta” LOL? Inte upp till dig ditt äckliga äckel, det handlar att man som tjej ska känna sig säker på att man inte möter upp nåt läskigt weirdo. Känns som jag kan fortsätta 4-ever, är kräsen. De killar som fått hångla med mig sen jag blev singel ser typ likadana ut.

Äckligaste mat jag vet: Har ju gjort ett sånt inlägg! Finns här.

Blir arg på: Folk som går aslångsamt framför mig på trottoaren.

Sämsta bok jag läst: Sthlm Queens av Denise Rudberg. Den var nominerad i Stora Ljudbokspriset där jag satt i juryn. Utan tvekan det absoluta sämsta jag någonsin läst.

Något som får mig att byta radiokanal: Pianocovers på kända nutids hits.

Sist jag ville ta till knytnävarna: När jag såg honom senast. Men det var länge sedan nu.

Sämsta serien jag nyligen sett: Kan inte komma på? Testar så många serier som jag stänger av om de inte imponerat på mig inom fem minuter.

Fulaste plagg jag vet: Jeans med strassapplikation.

Äckligaste drycken: Avslagen Coca Cola.

Det skriker jag när jag blir arg: Satans jävla kukhelvete.

??

photo source.

(0)
(0)
(0)
55 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar