Annons
Annons

tankar från tokyo.


 

tokyo
Hej från Tokyo!
Här står jag i trappuppgången i huset där jag bor.
Tack så väldigt mycket för alla fina kommentarer igår om att känna sig lite förlorad och ensam i en storstad man inte kan så bra. Så glad att ni finns och att jag har en plats där man får så mycket pepp. Så fint också att höra att många andra faktiskt gör precis samma sak som jag fast i andra delar av världen, även om man redan vet så känns det lite extra bra idag. <3 så tack för att ni tar er tid och skickar så mycket fint till mig.
Här är det nu torsdag strax efter tolv och jag har varit och handlat mat i mataffären, förmiddagsjobbat lite och försökt lokalisera mig lite på en karta.
Tänkte nu bege mig till tbanan och ta tåget till Shibuya som är stadskärnan i Tokyo kan man väl säga. Jag måste hitta en adapter för den jag hade med mig krånglar samt hitta en bank som tar internationella kort så jag kan ta ut lite mer pengar.
Så jäkla glad över denna japanska idé med pocket wifi. Har liksom som en liten internetdosa i jackfickan kopplad till min mobil så jag har wifi var jag än går. Det är ju guld om man tappar bort sig.
Ikväll ska jag inte göra något särskilt men imorgon ska jag äntligen få hänga med människor! Längtar.
Puss hoppas ni får en fin torsdag.

Annons

tokyo

 

 

 

Translation. Hello from Tokyo. I’ve been working from home this morning and made a visit to the grocery store and bought breakfast and noodles and other necessities. Now I’m off to Shibuya, cross your fingers that I wont get lost ^^ x

(0)
(0)
(0)
30 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar