Annons
Annons

tävling! stilleben med aco.


 

still life by gustav broström
Jag har svårt med hudprodukter ni vet, är typ allergisk mot allt. Så när ACO frågade om jag ville göra ett samarbete med dem tyckte jag att det kunde passa fint. Det är ett av få märken jag använder och dessutom i en rimlig prisklass så att många av er har råd att köpa.
Hur som helst har de piffat upp sin design, så att det ska vara härligt att ha sina ACO-produkter framme. I samband med den nya designen gjorde jag och Gustav de här fina stillebenen!

Annons

still life by gustav broström
Ett rosa för torr hy.

still life by gustav broström
Och ett blått för normal hy.

Nu tänkte jag att ett gäng av er ska få vinna ACO’s 3-stegsrutin (antingen för normal eller torr hy beroende på vad som passar er) genom att göra era egna stillebens! Jag tycker det är så roligt när vi gör pysselgrejer ihop, typ som när jag visar era tumblrs eller skrivsbordsunderlägg.

still life with gustav broström
Fukt är något som ligger ACO extra varmt om hjärtat för att det är en av de viktigaste grunderna för frisk hy. Det nordiska klimatet gör dessutom att vi behöver vara extra noga med att återfukta huden. Därför hade jag och Gustav tanken ”fukt” när vi komponerade. Finns ju ingenting som behöver fukt och vätska så mycket som blommor resonerade vi.

ACO ville gärna se fler inspirerande stilleben på samma tema, alltså: ”fukt”.  Men tänk gärna så fritt som möjligt, för då blir det bäst. Ni behöver absolut inte använda några aco-produkter, utan det handlar mer om att skapa något fint.

Tagga era stilleben med #acostilleben och @sandrabeijer på instagram.
Tre vinnare dras om en vecka vars stilleben jag såklart visar upp här på bloggen då.

Glad pysselfix.

.

Translation. A competition for my Scandinavian readers where they can create still life on instagram and win beauty products.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar