Annons
Annons

the goodbye august party.


 


I torsdags hade jag fest! Det var dags att någon tog ansvaret för att fira av sommaren.


Vi var runt trettio personer som trängdes i mitt vardagsrum.


Som Sara till exempel.


Och Marie och Erik.


Trille.


Sanna.

Annons


Mustasch-Erik.


Christoffer och Fanny.


Jag hade gjort jelloshots med citronsmak!


jag och Erik var glada.


Freja var fin i håret som alltid.


Mathieu.


Max.


Jag och Mathieu tog polaroidkort. Vi sitter bredvid varandra på jobbet nu och bygger en slags utställning vid våra platser med bilder på oss, det blir väldigt snyggt.


Vid halv tre tiden vinkade folket adjö för att gå och sjunga karaoke och då städade jag och Sara lägenheten samtidigt som vi sjöng till Spice Girls det högsta vi kunde. Mycket bra start på långhelgen.
.

I had a party last Thursday, for no particular reason other than to celebrate the last days of summer. We were almost 30 people who had yello shots, danced to Spice Girls and spilled beer on the floor. Lovely Thursday night.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar