Annons
Annons

the list about summer.


 

Hittade den här fina lilla sommarlistan hos Hanna, och om det är något man peppar för är det ju juni, juli och augusti, årets bästa månader.
.

Mina planer för sommaren:

Stockholm!! Jag. är. så. pepp. på. Sverige. Efter att ha haft 10 dagar semester i ett par år har jag inte riktigt hunnit med att få vara i Stockholm på sommaren mer än några dagar och så. Så nu tänkte jag BRÄNNA och vara där hela himla tiden. Mina föräldrar kommer vara i Frankrike så jag kan bo hemma hos dom (har ju inget hem i Sthlm ni vet). Allt bådar för magi tycker jag. Tänker bara ha picknickar, dricka rosévin, äta frukost på balkongen, kolla på TV (har ju ingen själv) och promenixa. Way Out West är också ett stort peppmoment. Sedan åker jag nog en sväng till Frankrike i juli.

Annons

Bästa sommarstället:


Huset på Rindö i Stockholms skärgård som min familj hade i femton år ungefär. Där har jag spenderat varje sommar, haft fester, middagar, ätit kräftor, badat och till och med bott i längre perioder. Det låg på en kulle gömd mellan träd så det var alltid vindstilla där, som om det var mest sommar i hela Sverige i vår lilla trädgård. Älskar den platsen.

Favoritblomman:
Favoritsommarblomman är Gullviva. Ser man den blir sommaren så på riktigt.

Här badar jag helst:Utomlands.

Bästa sommarplågan genom tiderna:
Bailando (kan det ha varit 1997?) var jag HELT besatt av när den kom. Har inte någon större koll på de senaste årens sommarplågor men Icona Pops I Love it måste väl ha varit förra årets? Den lyssnade i allafall jag på femhundranittiotvåtusen gånger.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Northern Soul är väl ändå obligatoriskt att dansa till prick varje dag?

Det här tittar jag på i sommar:

Jag ser framför mig att jag ska kolla på jättemycket film och serier som går typ på tv3 klockan tio på kvällen. Komedier från tidigt 90tal och sånt. Jag älskar svensk TV när man är svältfödd på den.

Favoritdoft:
Solbränd hud på någon man tycker om. Kan leva på den doften alltså.

Den ultimata sommardagen:


Jag vaknar ganska tidigt, typ halv tio, av solen. Någon man är förälskad i får gärna ligga bredvid. Går upp, gör frukost (klassisk svensk frukost, typ tunnbröd med kaviar och fil med blåbär, nypressad juice och kokt ägg). Vi äter allt utomhus på en balkong, kanske läser man tidningen, men mest pratar man och lyssnar jättehögt på en ny låt man gillar för tillfället. Sedan gör man sig i ordning och blir såklart helt sinnessjukt nöjd med sitt klädval och smink pga att dagen är ultimat. Vi går ut i Stockholm och det är världens bästa väder och man träffar upp några kompisar för kaffe i solen. Där sitter man på någon uteservering till klockan slår efter lunch och vi känner att vi är lite hungriga.
Men kan inte ni springa till Sandys och köpa lite mackor så går jag till systemet och köper rosé?” säger någon. Jättebra idé.
Så det gör vi. Vi går till en park, kanske Humlegården, och som tur är så har någon med sig en filt och där dukar vi upp vin och mackor och jordgubbar och kanelbullar och godis. Någon plockar fram små högtalare så vi kan lyssna på musik och allt eftersom eftermiddagen passerar ramlar fler personer in (gärna med hundar) och till slut är vi runt 20 stycken som sitter där. Det blir aldrig kallt. Det blir kväll och midnatt och natt, några hånglar, andra dansar, alla pratar högt och mycket och det är varmt och milt luften och ingen vill gå hem.

&npsb;

Translation.

A list about my summer plans. Please read it by clicking ”in english” below FAQ.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar