Annons
Annons

three art prints.


 

Har satt upp tre nya affischer i veckan. Var på jakt efter sådana som matchade resten av inredningen, som kanske en filt eller ett mönster på en kudde. Posters är så bra på det sättet tycker jag, eftersom de inte är så dyra kan man leka sig fram och byta ut dem sen om man tröttnar. Och så kan de binda ihop hemmet färgmässigt på ett fint sätt. Extra fint tycker jag det blir när affischerna får blandas med riktig konst, men det får bli i framtiden när jag har råd med sånt. No stress.

Annons

posters.

Den här ramade vi in och placerade ovanför sängen på en tavelram som fått flytta runt i alla mina lägenheter typ. Här är den exempelvis i min första och här i min andra. Printen är från Society6 och gjord av Mareike Böhmer. Här finns den.

posters.

Det andra köpte jag på en affischmarknad i Hornstull för några veckor sedan. Victor Khan har gjort den. Ser lite ut som en god slags frukt i ett parallellt universum.

posters.

Den sista fick jag av Onehundredforty, ett twitterprojekt som förvandlar tweets till konst. Fin idé ju. De hade gjort om den här tweeten av mig till en affisch : ) Bor nu på en vägg i mitt kök.

.

Translation. Three new art prints in my home. The first one by Mareike Böhmer, the other one I bought at a poster market in Stockholm, and the third one is a Twitter project called Onehundredforty that turn tweets into art.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar