Annons
Annons

tisdag, onsdag och idag i kläder.


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Nu ska vi allihopa tillsammans titta på vad jag har haft på mig i veckan.
Vad härligt för oss.

april

Tisdag!
Jeansjacka från Monki (reklamlänk via Apprl) (tycker det är så piffigt med pärlorna), lila t-shirt med broderade blommor från Uniqlo, kjol från American Apparel och kängor från Opening Ceremony.

Annons

april

Lockade håret och det blev extra bra så jag var nöjd. 😌

april

Onsdag!
Kjol från Miu Miu som låter och glittrar i nederkanten när man går och t-shirt från Red Bubble.

april

Don’t touch me I’m internet famous står det då på t-shirten om någon inte visste.

april

Torsdag!
Dvs idag. Topp från Monki och mockakjol från Zara.

april

Och glasögon från Nividas i modellen Nuuk. Tror dock att de har slutat producera den.
Nu har jag så mycket utväxt igen att jag snarare blir rödhårig än blond när jag har uppsatt. Snart dags att bli sommarfin!

Hoppas ni har det superfint därute i det braiga vädret. Vi hörs imorgon <3

(2)
(12)
(0)

20 kommentarer till “tisdag, onsdag och idag i kläder.”

  1. Vet du vad din ascendent är? jag gissar på att du har den i kräftan. Och att du har månen i typ väduren 🙂 Eller möjligtvis tvillingen… Vet du hur din astrokarta ser ut?

  2. Vet inte om detta är okej att kommentera, men har noterat att du allt oftare går utan behå? Någon anledning till det? 😊

  3. Dina bröst påminner btw väldigt mycket om mina. Har noterat att det liksom finns olika brösttyper. 🙂

  4. Sandra och alla andra, skulle bli SÅ tacksam för hjälp. I höst ska min syster gifta sig och det är typ det största som hänt mig sen mitt barn föddes för jag har nämligen fått äran att sjunga. ❤ Nu till grejen, jag vill såklart sjunga världens finaste låtar men det står totalt still i huvudet. Jag hade blivit super glad om alla som vill komma med låttips bombarderar med kommentarer. Genre spelar ingen roll. Har en låt bestämd som en överraskning, en akustisk version av november rain. Tack på förhand allihop!

  5. Sandra! Vill bara säga tack för en så himla fin blogg. Det gör verkligen min dag att få kliva in i din lilla värld. Det känns som att öppna en sån där låda man (kanske) hade när man var liten med en blandat kompott av saker: sånt som ”bara” var fint, sånt som påmint om tider som känts, sånt som gör en varm och trygg, knasiga grejer som gör en lite glad sådär och massa mer. Så tack! <3

  6. Asså du har börjat lägga ditt rouge så speciellt (Men fint!). Alltås inte på äppelkinderna som man lär sig utan liksom i hålorna??? Kan du visa hur du gör????

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar