Annons
Annons

tisdag & onsdag: potatis, tåg och växjö.


 

march.

I tisdags var det solglasögon på direkt när jag gick ut på morgonen. Tänk va fint va.

march.

Jag hängde på kontoret och sedan gick jag hem igen och bjöd Elsa på lunch. Vi åt på golvet i vardagsrummet så Lynn kunde krypa omkring och klämma på alla grejer. Han fastnade för en finlandssvensk feministisk tidskrift.

Annons

march.

Sedan tillbaka till kontoret igen och när jag kom hem till kvällen hade jag fått massa post! Mina egna pocketböcker, en kokbok om mac and cheese, en nyutgiven bok av Tove Jansson samt beauty blenders. Thank you alla.

march.

Jag kom på att jag hade potatis i kylen och bestämde mig för att göra egen gnocchi till middag. Det gick så himla dåligt, smakade bara mjöl. Får testa igen nån annan gång. Höll mig i alla fall sysselsatt.

march.

Och så kom onsdagen. Jag gjorde mig redo för att åka tåg.

march.

Hade inga glasögon utanför dörren dock, utan såg ut såhär då. Rätt ska va rätt.

march.

Mitt tredje hål i örat kämpar på.

march.

Och så åkte jag till Småland. Kolla vad gulliga tåg dom har där.

march.

Vid fyratiden var jag framme i Växjö. Hello Växjö!

march.

Jag föreläste inför det här gänget. Tack för att ni kom, ni var så gulliga och bra <3

march.

Efter föreläsningen avslutade jag min onsdag med kvällsjobb, roomservice i form av en kantarelltoast (den va sådär som ni ser) samt en Pumpkin 24 gold mask.

Nu är det torsdag och jag är hemma i Stockholm igen.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar