Annons
Annons

tisdagspepp.


 

Hej  och god morgon! Eftersom igår var en röd dag så kör vi på en tisdagspepp denna vecka istället. Här ska det bli nästan 20 grader hela veckan så jag är väldigt lycklig över det. Åker hem om åtta dagar vilket känns lite konstigt, känns typ som att jag ska vara här ett tag nu? Men åtta dagar är ju ändå ganska lång tid, ska maxa och försöka hinna med allt jag har på min att-göra-lista för Tokyo. Koenji, Kiddy Land, hanami och Ramen Museum är mina största punkter som jag inte hunnit med denna gång än.
Här kommer iaf lite länkar och grejer:

Annons

Skärmavbild 2016-03-22 kl. 09.13.23

Senast numret av Metro Mode finns just nu ute (här kan man exempelvis prenumera gratis). Jag har gjort en plocksida igen, definitivt topp fem roligaste jobbgrej att göra. Att klura ut vilka färgtoner som är fina ihop, höga och låga priser blandat och ett fint tema. Japp, det och mycket annat finns alltså i nya numret.


Här är ett jättefint trädhus som någon borde bygga.


Vill tipsa om Gympaläraren på SVT Play som är ett så otroligt fint program där Kalle Wahlström åker tillbaka till sin gamla högstadieskola under några månader och försöker förstå varför gympa ofta känns så svårt/jobbigt/tungt/pinsamt. Själv gick jag ut gymnasiet med IG i gympa och skolkade från de flesta gympalektioner, så känner verkligen igen mig i det där svåra med gymnastiken. Ett jättefint program, gråtit typ varje avsnitt :’). Älskar tonåringar, de är så himla mysiga och knepiga på ett så älskvärt sätt. Förresten har min lillebror Jack varit med och gjort programmet, bara en sån sak är ju en anledning att titta på det.

IMG_9424

Har ju tjatat om hur fint japanskorna har sitt rouge. Ändå svår grej att förklara för er utan att ta en bild. Tog därför den här bilden i sminkaffären så ni skulle förstå! Så himla fint är det, ska alltid ha mitt rouge på detta vis från och med nu.

 

Translation. Some links to brighten up this Tuesday!

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar