Annons
Annons

tokyoshopping: skönhet.


 

I lördags visade jag ju er vad jag hade handlat i Tokyo på kökstemat. Idag är det dags att kliva över till skönhetssidan.

tokyo shopping

Japan är sheetmaskens mekka. Jag köpte ett storpack, tror det är runt 50 stycken för ungefär 150 kronor. Tog guldfärgen för att den hade finast omslag men såg sen att det står ”white” på den. Så kanske råkade ta en med ”whitening”-effekt på huden? Eller? Oh well, strunt samma. Kul med ansiktsmasker iaf. Kakan gjorde nyss ett helt inlägg om sheetmasks som du kan läsa här förresten.

Annons

tokyo shopping

Självklart införskaffade jag såååå hiiiimla många lösögonfransar av mitt favoritmärke Diamond Lash. Köpte seriöst lösögonfransar för 1500 kronor. Ganska mycket pengar alltså, men i det långa loppet ändå värt. Jag har ju låtsasfransar i alla fall minst två gånger i veckan och i Sverige ligger priset på ungefär 60 kronor per lösögonfranspar och dessa är istället på runt 18 kronor. Mycket nöjd med min samling.

tokyo shopping

Smart band att ha i håret när man tar av sig sminket. Detta är från Forever21.

tokyo shopping

Tre saker har vi här:
– En pormask-borttagare som Nina rekommenderade. Inte testat den än dock.
– Mascarafrans-separerare! Så smart! Jag använder en synål ibland och det känns ju helt livsfarligt. Detta bättre.
– Shiseido-produkter är förstås billigare i Japan så det fick blev en ögonfransböjare för att min gamla helt tappat stunsen. Letar du efter en bra ögonfransböjare – denna är the shit.

tokyo shopping

Var typ tvungen att testa något från det märket som har en bebis som frontfigur (pga huden ska bli som en bebis). Så bisarr grej. Blev ett kompaktpuder!

tokyo shopping

Här har vi en så oerhört smart historia. Värmekuddar att lägga i skor och innanför jackan så man inte ska frysa. I Sverige vet jag bara att man använder dessa ibland när man åker skidor i kalla klimat och lägger i vantar, och att de är ganska dyra. Dessa kostar någon krona styck och det är ju frikkin GENIALT att ha i ett land där vi sitter och huttrar på uteserveringar från april + under våra kyliga sommarnätter. Är redan ledsen för att jag inte tog hem fler. En kudde håller en hel kväll och värmer upp hela kroppen.

tokyo shopping

Alexandra köpte corgistrumpor till mig i väntan på den riktiga corgin ^^ Alltså ska inte ha en prick nu. Men en dag så.

tokyo shopping

Och så fick jag den minsta lilla porslinskaninen av min bloggläsare Sofia. Ingen skönhetspryl i och för sig men så gullig ju, den bor i mitt kök.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar