Annons
Annons

tolv månader i färg.


 


Jag inhandlade en kalender för i år i bokaffären på vägen till jobbet. Vi kalenderanvändare börjar bli ett utdöende släkte, men jag trivs med att skriva ner mina möten på papper. Jag har haft Moleskine-kalendrar de senaste tre åren och det blev likadant i år. Fast den här älskar jag nog ännu lite mer.

Annons


Varje månad har sin egen anteckningsbok och sin egen färg. Man behöver alltså inte ta med sig hela året på en gång utan kan ha en månad i taget i väskan.


Och så är de numrerade.


Varje dag har sin egen sida vilket är himla bra tycker jag för då kan man använda dem som en anteckningsbok också.


Kanske min favoritsak av allt jag vet just nu.
.


I bought this Moleskine 12 months daily planner in a bookstore on prince street. I love the fact that each month has its own color and book.

(0)
(0)
(0)
89 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar