Annons
Annons

torsdagstankar.


 

God morgon gullisar. Hoppas ni har en bra vecka! Snart är det helg, tänk va fint.
Min badrumsrenovering är förstås förlängd så jag blir kvar på Kungsholmen resten av september. Tycker det är klurigt att blogga när man inte har alla sina grejer och lever i en kappsäck.

Annons

Så många blogginlägg som väntar på att bli gjorda av saker, upplevelser, böcker och hemligheter som ligger hemma hos mig på andra sidan stan. Jaja, så kan det va.
Har i alla fall promenerat Kungsholmen runt ett antal gånger nu (bästa sättet att få igång skrivinspirationen /hälsn nån som aldrig blir klar med bok nr 2) och det är ändå helt sjukt hur lite jag kan om den här stadsdelen? Har inte varit på hälften av gatorna tidigare känns det som, trots born and raised in this city. Har i alla fall kändisspanat Peter08 på Västerbron (deras familj bor väl på Kungsholmen /hälsn Kissiefan) samt hittat ett Il Caffe på den här sidan av stan också! Är ju stammis på det vid Nytorget pga sitter där och jobbar nästan varje dag. Planerar att bli stammis på även detta.
Har i överlag strul och oro i kroppen som jag hoppas går över snart. I helgen ska jag äta middag med mina syskon samt gå på bio vilket jag tror är bra aktiviteter för orosmoln i magen.
Dessutom bokade jag en sista minuten till ett annat land på söndag. Flyr för total skrivro och längtar mycket.
Annars då? Jo jag och Magnus pratar om vår framtida hund ungefär dagligen, känns nästan som att hon är här hos mig redan. Har ett så himla bra hundnamn på lager!

(0)
(0)
(0)
42 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar