Annons
Annons

tre små frågor. tre små svar.


 

Söta ni.
Tack för alla fina, fina kommentarer i föregående inlägget. Åh.
Men det är framförallt tre saker som ni undrar så det är bäst att jag svarar på dem direkt:

1. Kommer du fortsätta blogga?
Ja såklart. Det behöver ni nog aldrig oroa er för om jag ska eller inte. Jag kommer säkert blogga tills jag blir en skruttig gammal gumma.

Annons

2. Men hur länge ska du vara borta?
Ja, alltså jag tänkte tills jag tröttnar. Jag har inte riktigt någon plan. Kanske stannar jag för alltid, kanske stannar jag något år, vi får se.

3. Men Ludvig då?
Ludvig är min finaste person så vi ska inte göra slut. Han ska bara gå klart skolan först. Jag är säker på att vi klarar det här. Jag älskar honom, det är det enda som spelar någon roll.


.


So many lovely comments in the previous post! But there were 3 recurring questions, so here are some answers: 1. I will of course continue with this blog. 2. I’m not sure for how long I will be gone, we’ll see. A couple of years is the plan anyway. 3. Ludvig have to finish school first so he is not coming with me. But of course we will still be together, I love him.

(0)
(0)
(0)
100 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar