Annons
Annons

tv-serier jag följer i juni.


 

Bara för att det är varmt och man är mycket utomhus tittar jag inte på mindre tv-serier för det. Förutom Handmaid’s Tale (SE SE SE) som jag tipsade om i tv-serieinlägget från förra månaden följer jag dessa:

Annons


Curb Your Enthuiasm
Efter att jag sett hela Parks and Rec i april och hela amerikanska The Office i maj funderade jag på vad för nästan långkörare i samma stil jag skulle ta mig an. Var ett tag inne på att gå mer mot sitcom och tänkte se hela Drew Carey Show, men sen hittade jag den aldrig på någon rimlig streamingtjänst.

Frågade då TV-serieproffset Parisa om hjälp och hon sa: CURB. Så nu kollar jag på Curb Your Enthusiasm.
Halva juni har gått och jag är redan inne på fjärde säsongen. Serien är en semi-fiktion och handlar om och spelas av Larry David, skaparen av Seinfeld. Handlar om hans liv i LA som pensionerad serie-writer, hans vänner (kändisar) och saker han irriterar sig på. Väldigt roligt, i samma anda som Seinfeld med mycket missförstånd och oväntade förvecklingar.
Får inte lika höga poäng av mig som Parks and Rec och The Office, men fortf väldigt kul.


Orange is the New Black
OMG nya säsongen är här! Har redan sett klart den hehe. Som vanligt jävligt bra, älskar varje karaktär så innerligt efter att ha följt serien i så många år. Denna säsong sträcker sig bara över två-tre dagar vilket jag tyckte mycket om. Dock kändes den blodigare än någonsin? Vissa partier kunde jag knappt hantera och var tvungen att ställa datorn på andra sidan rummet och titta på håll. Men se! Och grattis till dig som inte ens sett nåt av OITNB, du har så mycket bra TV framför dig.


Silicon Valley
Fjärde säsongen av Silicon Valley sänds nu också! Ett nytt avsnitt i veckan en tid framöver. Handlar om ett classic datanördigt killgäng i computer heaven Silicon Valley som försöker slå igenom och skapa nya typ Google, Youtube eller Uber etc. Ni fattar. Micket kul och flera av karaktärerna är plockade från andra kända serier (The Office, Freaks and Geeks etc) vilket blir som någon slags liten kärleksförklaring till dem om ni förstår.

Det var det för nu!

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar