Annons
Annons

TV-serier jag följer i november.


 

Dags för månadens TV-serieinlägg! Kanske mer nödvändigt än någonsin pga november är ju liksom gjort för att stanna hemma under ett täcke och se prick allt som finns på tablån.

Detta tittar jag på i november:

Annons


The Good Place

Fann denna serie när jag slösurfade runt på jakt efter något på Netflix. Med Kristen Bell och Ted Danson i huvudrollerna bådade det gott. Handlar om Eleanor som dör i en bilolycka och hamnar i himlen aka ”the good place”.
Hon välkomnas av Ted Dansons karaktär som fungerar som en slags chef över den delen av himlen där hon ska leva resten av evigheten. Men snart förstår hon att hon har hamnat fel – de har förväxlat henne med en annan Eleanor och hon hör egentligen hemma i ”the bad place”.
Rolig, lättsam, kul. Såg hela första säsongen på två dagar.
bildkälla: rotten tomatoes


Stranger Things 2
Hurra Stranger Things 2 är här! Vet inte om denna överhypade serie behöver förklaras ytterligare? Lagom läskig retro”skräck” som vältrar sig i åttiotalsnostalgi. Winona Ryder är ❤️
Har bara hunnit se två avsnitt pga sparar till en extra regnig dag.
Har du missat Stranger Things har du massa kul framför dig. Jag är väldigt lättskrämd och tyckte iaf säsong ett inte var särskilt farlig alls om man är orolig för det. Men blir oftast mer rädd för psykologisk skräck än monster. Finns på Netflix!


Bachelor – När leken blev allvar
Omg Bachelor är tillbaka. Förra säsongen BLEW MY MIND med den sjuka twisten i slutet. Denna säsong bådar också gott med hångelsugna Niclas som tar varje tillfälle i akt för att få sig en kyss eller tio. På TV4 Play.


Kockarnas kamp
En gullis på instagram tipsade mig om att Kockarnas Kamp var tillbaka när jag eftersökte serietips. Det hade jag helt missat. Stjärnkockar tävlar mot varandra i allt från att filéa fisk till att lukta sig till vilken aioli som innehåller mest vitlök. Plus massa nice matlagning. Hela säsongen ligger ute! På Tv4 Play.


Första dejten: Sverige
Tipsade om Första dejten: England i augusti. Nu har den svenska versionen kommit ut!! Kanske ännu bättre? Folk möts för en blind date på en restaurang i Vaxholm. De har blivit ihopparade av experter för en ultimat match. Det är så fint och gulligt och ibland awkward men oftast med så mycket hjärta. Finns på SVT play.

🍿

Fler serietips? Kolla in inläggen:
TV-serier jag följer i oktober.
TV-serier jag följer i september.
TV-serier jag följer i augusti.
TV-serier jag följer i juni.
TV-serier jag följer i maj.

(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar