Annons
Annons

tv-serier jag följer i oktober.


 

Då är det dags för oktobers inlägg med vilka serier jag följer denna månad. Massa bra grejer! Tips kommer lastat fellow serienördar:


Ozark

Började kolla på Ozark till slut efter tjat av vänner och bekanta. MYCKET spännande serie i Breaking Bad-anda om pengatvättande med Jason Bateman i huvudrollen. Såg klart alla avsnitt igår. Lite ledsen över det. Finns på Netflix.

Annons


Ebbots ark
Ebbot Lundberg drar runt med en stor båt i Göteborgs Skärgård och sjunger covers med olika svenska artister. Så mysigt detta med estetik hämtat från Wes Andersons Life Aquatic. Finns på SVT Play.


Better Things

Denna und-er-bara serie har äntligen kommit ut med sin andra säsong!! Handlar om en ensamstående mamma med sina tre döttrar och det är så jävla bra bara? Roligt, sorgligt, massa hjärta, feministiskt. Se. HBO Nordic.


Vår tid är nu
Drama på SVT som handlar om en finare restaurang under efterkrigstiden i Stockholm. Kärlek, drama, pengafifflande, bråk, relationer etc etc. Välskrivet och väldigt snyggt. Två avsnitts har släppts hittills, tycker mycket om serien hittills.


Curb Your Enthuiasm
Säsong 9 ute nu! Hade först ingen aning när jag köttade alla de första åtta säsongerna i våras att en nionde skulle komma nu till hösten. Så otroligt praktiskt. Serien är en semi-fiktion och handlar om och spelas av Larry David, skaparen av Seinfeld. Handlar om hans liv i LA som pensionerad serie-writer, hans vänner (kändisar) och saker han irriterar sig på. HBO Nordic.


Crazy Ex-Girlfriend

Andra säsongen av den märkliga serien Crazy Ex-Girlfriend finns nu på Netflix. Tipsade om den förra hösten om någon kanske minns? Humor-och-musikalserie som handlar om en advokat som flyttar över hela USA för att stalka en snubbe. Lättsmält, färgglatt och ganska roligt ibland. Perfekt söndagsserie.

🍿

Undrar vad för kul jag kommer följa i november! Jag gissar framförallt på BACHELOR.

Fler serietips? Kolla in inläggen:
TV-serier jag följer i september.
TV-serier jag följer i augusti.
TV-serier jag följer i juni.
TV-serier jag följer i maj.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar