Annons
Annons

tv-serier jag följer i september.


 

Herregudars vad mycket som händer på TV just nu. Allt startar upp igen. Jag hinner knappt med hälften även om jag försöker. Eller nu ljuger jag. Hinner ganska mycket. Mest svenskt.

Kalles Sex Liv
Tycker mycket om denna serie på Svt Play där Kalle Zackari Wahlström träffar människor som valt ett annat sätt att leva på. Som ett par som sålt allt de äger för att cykla jorden runt, eller en jägare som bor mitt ute i ingenstans och lever på det hon fångar och så vidare. Väldigt välgjort, fint och roligt.

Annons


Idol.
Inte kollat på Idol sedan Måns Zelmerlöw var med men tydligen var det dags för mig igen 2017. Det är ju auditions-delen som är allra roligast så har ingen aning egentligen om jag kommer fortsätta titta nu när det är dags för studiogrejerna. Har dock hittat flera killar jag ska gifta mig med så det kanske blir så ändå.


Tro, hopp och kärlek
Säsong 3 är här av den bästa matchmakingserien jag vet! Präster söker kärlek. Stundtals lite awkward men alltid med mycket hjärta plus en lugn, trygg Mark Levengood som programledare.


Paradise Hotel
Det är ju PH nu också! Det är något slags best of-medley med snubbarna från livets PH-säsong 2014. Ni vet ju att jag är Kristian Täljeblads största fan. Följer man honom på instagram och snap vet man att han blir kär i denna säsong <3 (som vanligt då hehe).  Hoppas ej nån tycker detta är en spoiler pga är väl allmänt känt om man är någorlunda intresserad av denna serie 😬. Har dock bara hunnit se tre avsnitt av detta. Har alltså ganska mycket att komma ikapp med, får viga nån dag eller två.


Game of Thrones.
Sist men inte minst håller jag ju på att se Game of Thrones nu eftersom prick alla i världen gör det och jag vill fatta grejen. Har kommit till slutet av säsong 2. Är fortfarande inte direkt övertygad, vilket egentligen är sjukt för nu har jag sett nästan 20 timmar av denna serie. Varför kan den inte bara handla om Daenerys Targaryen?
Fortsätter lite till. Om jag inte är övertygad efter säsong 3 blir det bye.

Fler serietips? Kolla in inläggen:
TV-serier jag följer i augusti.
TV-serier jag följer i juni.
TV-serier jag följer i maj.

Jag har även en stilla undran om någon sett Black Mirror säsong 4 och skulle vilja berätta för mig vilka av avsnitten som inte är läskiga? Jag gillar serien men är otroligt lättskrämd och har mått så dåligt av vissa avsnitt i tidigare säsonger att jag behövt sova med lampor tända flera dagar i sträck. Medan jag vet att vissa är fina och inte alls läskiga. Vilka i säsong 4 är oläskiga? puss.

(0)
(0)
(0)
55 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar