Annons
Annons

vad jag använder för produkter i håret.


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

(detta inlägg innehåller annonslänkar) ☆


Sandra! ❤ Vad använder du för schampo och balsam för att få så fint hår? Jag har väldigt känslig hårbotten som kan klia lite så jag behöver nog tillhöra fukt till håret som inte innehåller något som torkar ut men jag hittar ingenting. Och så är mitt hår så himla tunt och statiskt så jag blir galen! Har du några bra tips?

Annons

Kram och puss!


Hej och puss!
Självklart kan vi gå igenom det. Jag har inte något märke som jag bara ääälskar utan oftast så skaffar jag det som min frisör rekommenderar till mig. Jag tänker att det blir lättast så för att hon liksom ser saker inte jag gör.

Jag har tjockt hår med tunna hårstrån, rätt torr hårbotten och torrt hår (i alla fall enligt min frisör). Detta använder jag:
hair products

Dessa schampoo och balsam luktar lyxig frisörsalong vilket jag älskar, samt ska vara mycket bra mot fukt. Det står liksom ”extreme restoration” på dom, kan ju inte va annat än bra.
Jag tvättar håret två gånger i veckan btw. Då blir det inte fett och håller sig finare längre.
Shampoo: Shu Uemura Ultimate Remedy Shampoo
Balsam:  Shu Uemura Ultimate Remedy Conditioner

hair products

En gång varannan vecka använder jag en inpackning istället för balsam. I samma serie som mitt shampoo och balsam. Har i den typ tio minuter och då brukar jag passa på att göra en ansiktsmask samtidigt, because varför inte
HårinpackningShu Uemura Ultimate Remedy Treatment

hair products

När jag tvättat håret använder jag alltid värmeskydd innan jag blåser det. Detta från Oribe ser ut som om det hör hemma på något slags flådigt ryskt hotell tycker jag : )
Värmeskydd: Oribe Balm d’Or

hair products

Eftersom jag har torr hårbotten använder jag även denna när jag kommer ut ur duschen. Det är typ som en kräm i vätskeform för hårbotten som man lägger ut med en pipett.
Serum för hårbottenKérastase Specifique Sensidote Dermo-Calm Serum

hair products

Torrshampoo och hårspray är mitt life när jag stylar håret. Torrshampoo använder jag liksom under luggen för att få lite volym, och sen såklart i hårbotten när det gått några dagar av tvätt för att lyfta och få det mindre skitigt.
Denna från Aussie luktar SÅ sjukt gott och är mycket bra.

Nu kanske en del av er är för unga, men när jag var liten fanns det en serie och en tidning och en docka som hette Lady Lovely Locks. Hon var det finaste jag visste pga använde gulliga levande djur som hårspännen, ja ni hör, det var otroligt alltihop. Detta torrshampoo luktar exakt som Lady Lovely Locks-dockan.

Hårsprayen på bilden vill jag inte rekommendera, mitt bästa hårspray var slut så då tog jag det första närmsta i butiken. Jag använder PROFFS hårspray, den rosa flaskan och har gjort i många år. Den är så himla bra!

TorrsshampooAussie Dry Shampoo for fine limp hair
Hårspray: PROFFS Super Strong Hairspray

Det var allt tror jag! Avslutar med en ett år gammal film där jag stajlar mitt hår:

(0)
(0)
(0)
52 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar