Annons
Annons

vad jag beställer på pizzerian.


 

Pizza är något av det bästa vi har här på jorden. Snittar i alla fall på en pizza i veckan, särskilt sedan Magnus kom in i mitt liv.
Jag skriver detta inlägg när jag är ganska hungrig så det hade nog inte kunnat handla om något annat än just mat.
Här kommer mina bästa pizzeria-beställningar!

Annons

venezia

På sunkpizzerian är det här min eviga go-to-pizza. Lök, räkor, ananas, sparris och bea som side. Det kan ju möjligen tyckas som en knäpp kombo men ropa inte hej förrän ni provat. Denna är inhandlad på Pizzeria Venezia, en favorit i vårt hem.

gbg

Här har jag beställt samma topping (minus sparris) från något ställe i Gbg. Så ni ser ju om man jämför att Venezia verkligen är en level upp. Här ser ni även Magnus favoritsunkpizza: Bussola.

pizza

På lite finare pizzerior brukar jag oftast beställa vit pizza. Vit pizza är alltså en pizza utan tomatsås. Här en med basilika, mozzarella och färska körsbärstomater från Gino på Sveavägen.

pizza

Ännu en vit pizza! Denna från Omnipollos Hatt som alltid har innovativa kombos på menyn. Denna hette typ sommarsallad och bestod av en jäkla massa machesallad, tomater, honung och två olika ostar.

ciao

Vår finpizzeria som vi brukar beställa hem ifrån ibland är Primo Ciao Ciao på Bondegatan. Där vill jag rekommendera deras ‘Pecorino’ som består av mozzarella, ruccola, rostade pinjenötter, marinerade kronärtskockor och just pecorino.

pizza
Taverno Brillo har också riktigt goda pizzor. Denna till exempel, med karl-johansvampscreme, lufttorkad skinka, fikon, parmesan och tomat.

wednesday.

Avslutar med en höjdarpizza! Pizzorna på Bananas påminner om en riktigt bra New York-pizza i degen och min favorit på deras meny är ‘Bimi’. Det är en vit pizza med buffelmozzarella, borgholmsost, sparrisbroccoli och citron som toppings. OM. NOM.

Glad pizzatisdag, vet inte om det är ett begrepp men det borde bli.

 

.

Translation. My favorite pizza toppings!

(0)
(0)
(0)
42 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar