Annons
Annons

vad jag haft på mig under veckan.


 

ootd.

Här kommer lite dagens outfit från veckan som ännu är igång. Vi börjar med tisdagen för måndagen glömde jag fotografera.

ootd.

Jag bar sneakers från Reebok, en kjol från Monki (ett år gammal), skjorta från Gant och ett chokerband runt halsen från Asos. Vårt vardagsrum kanske ser grönt och härligt ut men det är så deppigt nu i och med att de bygger om vår fasad. Alla balkongens växter och möbler har fått flytta in och vi bor som i en djungel med bråte.

Annons

ootd.

I onsdags spöregnade det. Jag hade keps från Ellesse, vintagetröja jag köpt i Tokyo och en ljusblå jeansskjorta under. Kjol från AA och samma sneakers som gårdagen.

ootd.

Ändå lite härligt med skjorta under tröja-väder! Det är mitt finaste.

ootd

På torsdagen bar jag en långärmad magtröja från Asos och en jeanskjol från Monki.
Ett tips som jag inte är säker på om det är kosher eller inte men jag säger det ändå: köp en storlek mindre när du köper jeanskjolar. De töjer ut sig så fort och blir för stora.

ootd

Jag hade extra fluffigt hår också.

ootd

I fredags, alltså igår, bar jag helsvart. Här ser ni förresten hur balkongen flyttat in i vardagsrummet.

ootd

Tröjan är i lite ribbat tjockare tyg och från Forever 21. Kjolen är ny, en svart mockakjol från Monki med knappar där fram.

ootd

Hade nya skor också som jag fått av Fred Perry. Jag älskarom!

ootd

Det var 15 grader ute och perfekt väder för strumpebandshållare. Ändå ouppskattad grej nuförtiden, känns som man går runt med en fest under kjolen, kan rekommendera. ; )

HEJDÅ PUSS. Nu ska jag ha bloppis komsi!!

 

Translation. Outfits Tuesday – Friday.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar