Annons
Annons

vad jag shoppade i Paris.


 

Köpte fyra fina grejer i Paris, vi tar en titt va?

what i bought in paris

På second handbutiken Kiliwatch införskaffade jag denna kjol i fejkskinn. Den är a-linjeformad, megakort och är som om den sytts bara för mig! En sån win när man hittar såna kjolar.

Annons

what i bought in paris

Knappar och scallopped där nere. Vet inte riktigt det svenska ordet för det, men ni fattar. Som en tulpan typ.

what i bought in paris

På secondhandbutiken Episode blev det denna french worker jacka. Har letat efter en sån i flera år som passar någorlunda bra. De görs ju för killar liksom och jag gillar tajta grejer. Denna var i en liten storlek och blir nog fin öppen till kjol + t-shirt, eller instoppad i kjolen.

what i bought in paris

Tycker om herrmodet just nu, i klassiska men väldigt enkla snitt och mycket marinblått. Ofta i den här stilen. Helt oförklarligt att ingen startar ett dammärke med såna kläder (dvs så att det blir rätt för ens egna axlar etc, menar ej att det finns en typ av kvinnokropp hoppas ni fattar vill inte trampa nån på tårna). De ska alltid addera någon gullig detalj som gör mig helt osugen.

what i bought in paris

Jag och Jenny gick runt och garvade åt att det finns så otroligt mycket hudvårdsprylar just nu som vi absolut inte har en aning om vad dom är till för. Som micellärt vatten exempelvis, som ska vara något magnetiskt (?) vatten som drar (?) ut smutsen ur huden. Ja, skrattar bäst som skrattar sist för vilka var det som köpte varsin flaska micellärt vatten från La Roche-Possay när vi stod på apoteket

what i bought in paris

Köpte även ett mobilskal i någon random mobilskalsbutik för att mitt gamla gått sönder. Det blev ett med gula hjärtan i. Tycker sådana här med vätska i är bra ur bloggsynpunkt för att de är fyrkantiga och då kan man ställa kameran på ett bord utan att den ramlar när man tar bild med självutlösare. Dagens bloggtips.

 

 

Translation. What I bought in Paris.

(0)
(0)
(0)
31 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar