Annons
Annons

vad jag spenderade pengar på i maj.


 

i samarbete med Tink.

-

När Tink frågade mig om jag ville göra ett samarbete om ekonomi svarade jag OMG glöm det, jag hatar ekonomi!
Och då garvade dom och sa att det är ju just därför som du är perfekt.
Gick med på att testa, laddade ner appen (gratis obs) och nu är jag hooked. Tink är ett så himla smart sätt att få överblick över sin ekonomi och koll över sina utgifter. Dessutom väldigt roligt att se sitt liv i grafer och tårtbitar på något sätt? Känns liksom tillfredställande.

Annons

Jag tänkte att ni kunde tycka det var kul att se vad jag lägger mina pengar på per månad!
Det är nämligen så himla enkelt att se vad man gjort och hur man lever med hjälp av Tink-appen.

Så här ser det alltså ut i appen. Under utgifter står det hur mycket man lagt ut (och hur mycket man har kvar av lönen). Det här är min slutgiltiga sammanfattning från förra månaden 25 april – 25 maj. Obs att jag x-ade min siffra pga kände att jag i alla fall ville vara liiiite privat : )


Vad jag hade lagt allra mest pengar på under maj månad var för mig inte så förvånande kategorin Mat & Dryck.
Är man barnfri, +30, har ett relativt välbetalt jobb och bor mitt i stan är jag nog inte så väldigt unik med denna tårtbit.
Här ingår alltså restaurangbesök, bar och klubb, kaffe, Systemet-shopping, cigg och matshopping hem.
Typ allt kul helt enkelt.


På andra plats i Sandras liv kom kategorin Transport, som var nääästan lika hög som allt-som-är-kul-tårtbiten.
En hel del taxi (främst sena nätter), tunnelbana men framförallt flygbiljetter. Köpte sommarens resor den här månaden och det blev en del cash.Efter det har vi förstås Boende & Hushåll.  Ränta, amorteringar, försäkring, internet, hyra och allt som hör till mitt fina lilla hem.


På fjärde plats hamnade kategorin Hälsa & Skönhet. Den stora delen här är terapi, sedan har vi apoteksshopping i form av typ ipren och krämer.På femte plats kommer Hem & Trädgård på ett vårigt och mysigt vis. Allt växt-stuff jag köpte till min balkong i maj + blombudet jag prenumererar på som levereras varannan vecka.Nästsist blev fliken Fritid. Semester-biten är hotellrummet jag bodde i när jag var i Gbg, och Sport & Träning-biten är mitt Satskort som jag använt 2 (!) gånger sedan 2017. Penga-slös-ångest på den eh.


Sist kommer Shopping! Lite kläder i form av jeansjacka och t-shirts, samt böcker & spel-tårtbiten som bestod av 9 kronor när jag låste upp en värld i Candy Crush pga orkade inte vänta 72 timmar : )


Ja, det var ungefär min maj ekonomiskt med hjälp av denna app. Så himla värt att lära sig hur man lever och få en vettig överblick. Var cirka noll procent svårt också. Ladda ner och testa själv, helt gratis HÄR.

 

I samarbete med Tink.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar