Annons
Annons

vågiga lockar för en längre page.


 

-
Tjing. Igår var det ju ändå livets dag fredag, så jag tänkte att jag skulle prova mig på dom där lockarna som en frisör gjorde på mig i New York. Alltså lite vågigt som exempelvis Jennifer Lawrence har i filmen Passengers. Såg den på planet från New York, jäkligt gullig sci-fi romcom.
Okej nu hamnar jag i sidospår sorry. Såhär ser mitt hår ut när det är nytvättat och hårfönat.

Annons

Jag följde till punkt och pricka denna youtube-tutorial jag hittade. ”Messy beach waves” låter rätt lökigt men nu var det ju ändå det jag ville ha.

-

Klar! Ändå bra på första försöket?

-

Så här blev det från sidan.

-

Kände mig himla nöjd, var så beredd på en katastrof men det var oväntat enkelt att locka håret med en plattång.

-

Kommer helt klart testa igen. Göre ni med! Bli lördagsfina!

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar