Annons
Annons

valnötsbröd, frusen banan och lobster rolls.


 


Min lördag var himla fin. Jag började med att promenera över till Williamsburg.


Folk har skrivit meddelanden lite överallt på bron. Det tycker man om.


Väl framme klippte jag mig hemma hos Alexandras kompis Frida. Ingen speciell frisyr var bara tvungen att klippa topparna. Mina hårtoppar var så torra att jag kunde doppa de i olivolja utan att det märktes, så kunde det inte fortsätta.

Annons


När klippningen var klar gick jag och Alexandra till Smorgasburg, en matmarknad som är varje lördag i Williamsburg. Där åt vi lobster rolls. Hade aldrig ätit det förut. Hummer i korvbröd med varmt smör. HERREGUD. Så gott.


Efter maten shoppade jag basilikaspaghetti, valnötsbröd och ostar.


Och så delade vi på en frozen banana a la arrested development. det var inte så gott tyckte jag men alexandra tyckte att det var mycket strålande.


Efter att vi provsmakat exakt vad alla matstånd hade att erbjuda satte vi oss på en bänk utanför och kände på gräset. Bra dag.

(alla bilder tagna med instagram-appen för iphone)
.


Last saturday Alexandra and I went to Williamsburg. I got a haircut at her friend’s place and then we headed to Smorgasburg, a food market at N6th street and Kent. I bought basil pasta, valnut bread and cheese. Oh, and I had lobster rolls for the first time in my life. Soooo good.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar